Przygotowałem jakiś czas temu pewien "plan" naszego FORUM,po przedstawieniu go Dzidkowi i Sebolowi nie otrzymałem żadnej odpowiedzi,nie wiem według mnie to nie jest aż tak straszne

,nie wiem do kogo to się zwrócić więc piszę tutaj,stwierdzam że mamy niezły bałagan na forum i byle kto jak chce zapytać o coś zakłada nowy temat,a więc przedstawiam listę tematów które są (moim zdaniem) do usunięcia:
1.Z działu "Mecze":
-"Wyjazd do Pragi - grupa północna"
-Wyjazd do Pragi - kupno biletów
-Wyjazd do Pragi - grupa "krakowsko-katowicka"
-Wyjazd do Pragi - grupa "lubelska"
-Wyjazd do Pragi - grupa "warszawska"
-Wyjazd na mecz.
-Wyjazd do Pragi - grupa kielecka.
Tutaj powinno się dyskutować o meczach Valencii,a wyżej wymienione przeze mnie powinny być przeniesione gdzie indziej i wklejone do odpowiedniego działu i tematu
2.Z działu "Transfery"
-Letnie okienko transferowe 2009..
-a reszta tematów które są zablokowane też usunąć (w ogóle w jaki sposób to działa,że temat jest zablokowany ale wciąż jest na forum ?? Trochę bez sensu

)
3.Z działu "Klub"
-Nowy Stadion - Zmienić nazwę na: Nuevo Mestalla
-Kontrakty i inne Finanse - Zmienić nazwę na: Finanse klubu
-Powrót Soriano - Zmienić nazwę na: Vicente Soriano (to będzie temat w którym dyskusja będzie ogólnie dotyczyć pana Soriano)
-Kappa - Zmienić nazwę na: Sponsor Valencii (można by nawet zrobić sondę kto powinien być sponsorem Valencii itd.)
-Joaquin Crack czy poCracka? - Zmienić nazwę na: Joaquín Sánchez
-Dodatkowa emisja akcji - Usunąć (temat kompletnie niepotrzebny który dotyczny Finansów klubu a taki temat (mam nadzieję) będzie istnieć ("Finanse klubu")
-Kryzys w klubie - Usunąc (to samo co wyżej)
-Współpraca Lecha z Valencią - Usunąć (kolejny temat nie dążący do niczego)
-Budowa nowego oblicza Ches - Usunąć (temat stary,kompletnie nie nadaje się do odświeżania)
-Flores - dobry? zły? brzydki? - Usunąć (jak wiadomo pana Floresa nie ma już w Valencii sporo czasu więć albo Usunąć albo przenieść (wspomne o tym na końcu mojej wiadomośći) Działu "Byli Valencianistas" i zniemić nazwę na: Quique Sanchez Flores
-CARBONI czy FLORES ? - Usunąć (stary temat nie nadawająćy się do użytku)
-Podsumowanie sezonu w Valencii - Usunąć (tak jak wyżej)
-Carboni co forse trwoni. - Usunąć (Tak jak wyżej)
4.Z działu "Kibice"
-Kalendarz Pretemporada 2009/2010 - Usunąć (temat nie nadawający do użycia)
-Jak dostać się na mecz Valencii? - Usunąć
-Stroje na sezon 08/09 - Odblokować i zmienić nazwę na: "Koszulka Valencii" temat w którym użytkownicy dyskutowali by na temat koszulek Valencii itd.
5.Z działu "Piłka nożna na świecie"
-Kontuzja Wasilewskiego... - Usunąć (temat niepotrzebny,jest dział "Reprezentacja Polski")
-Wyniki środowych spotkań. - Usunąć (temat kompletnie bez sensu)
-Wyniki wtorkowych meczy - (tak jak wyżej)
-Euro 2008 - Usunąć (było mineło)
-Naturalizowani reprezentanci - Usunąć (kolejny niepotrzebny temat, jest dział "Reprezentacja Polski")
-Wydarzenia w innych ligach - Usunąć (ponieważ robi się niezły burdel jak post pod postem czyta się o innej lidze a tak jest/będzie dany temat o danej lidzę i problem z głowy)
-Najlepsze derby i największy klasyk w Europie i świecie - Usunąć (temat niepotrzebny)
-Kto będzie następnym laureatem France Football i Fifa ?????? - Zmienić nazwę na: Złota piłka (i tam będzie się dyskutować o tym kto powinien ją dostać itd. itd.)
-Ulubiona jedenastka - Usunąć/Przenieść (temat pasuje do działu Hyde Park)
-Polscy golkeeperzy - Usunąć (temat bez żadnej szansy na odświeżenie i trochę bez sensu)
-Drim Tim piłkarzy, którzy zakończyli karierę. - Usunąć (totalnie bez sensu,na dodatek jeszcze ta pisownia)
6.Z działu "Primera Division"
-Godziny 1 Kolejki - Usunąć (bez sensu,jak coś to jest dział "sytuacja w PD" i tam powinno się o takie rzeczy pytać)
-Barcelona - Zmienić nazwę na: FC Barcelona
-Król Strzelców - Usunąć (mogę założyć temat "Trofeo Pichichi" z nową sondą bo tamta jest trochę stara jak cały temat)
7.Z działu "Multimedia"
-Tapetki - Zmienić nazwę na: "Zdjęcia,tapety,itp."
-Szukam bramek z el.mś 5.09 - Usunąć (kompletnie bez sensu założony temat)
-Hymn Valencii - Usunąć
I to wszystko,wiem może sobie myślicie teraz,kurdę porąbało go czy co ?? Ale te tematy są na prawdę niepotrzebne i nie robią nic a tylko zaśmiecają forum,nie ma obaw co do nowych tematów które mam zamiar założyć (bo może są podejżenia że jak tematy zostaną usunięte to zostanie czystka na forum

) Mam wiele pomysłów ale przede wszystkim ład i porządek,tego czego nie ma w klubie (do czasy mam nadzieję),niech mamy my przynajmniej na forum i bardzo proszę aby ktoś wykonał moją prośbę. Aha i wcześniej wspomniałem i dziale o Byłych piłkarzach i trenerach,chciałbym aby właśnie coś takiego stworzono i tu też moja prośba,proszę tylko o dział,tematami zajmę się osobiście

A co do takich marginesowych uwag,można by było dać większe avatary (140x140) ponieważ obecne są trochę za małe,a tak z większymi obrazkami wyglądało by ładniej. Następna sprawa można by było wprowadzić "Rangi" tzn. one już są,wiem,ale chodzi mi o danie pod rangą takie małe czarno białe herby Valencii (nie wiem 5 albo 6 zważywszy ile jest rang to wtedy po każdym wzroście rangi kolejny herb Valencii zostaje normalnie wzbogacony w prawdziwe kolory herbu - myślę że dzięki temu właśnie forum nabierze blasku i przyciągnie tutaj nowych użytkowników,ponieważ na stronie głównej jest ich wielu którzy często zaśmiecają tematy pisząc o zupełnie czymś innym. To jest moja prośba liczę na zrealizowanie jej

Bądź na szybką odpowiedź

Pozdrawiam,AMUNT