Problemy techniczne z vcf.pl

Co zmienić, a co poprawić?

Problemy techniczne z vcf.pl

Postprzez Mruwek » 11 Mar 2007 18:06

Raportujcie tu wszelkie problemy techniczne jakie napotkacie podczas używania naszego serwisu.
"Were you gonna die alone?"
Awatar użytkownika
Mruwek
Redaktor

Dołączenie: 17 Wrz 2006 15:07
Miejscowość: Warszawa

Re: Problemy techniczne z vcf.pl

Postprzez Qba1000000 » 29 Cze 2009 13:32

Dalej stronka zawirusowana jest. tak tylko informuje http://www.vcf.pl/content/raporty/temp/index.xml
Qba1000000
Juvenil

Dołączenie: 18 Paź 2007 17:42
Miejscowość: Leżajsk

Postprzez Mruwek » 29 Cze 2009 22:12

Dzięki za zgłoszenie. To jeszcze pozostałość po poprzednim „ataku” — złośliwa linijka kodu rozprzestrzeniła przez nieuwagę jednego z nas za co jedynie przeprosić możemy, ale zapewniamy, że to co się u nas zagnieździło było niegroźne, a obecnie jesteśmy bardziej ostrożni (czytaj nie używamy TotalCommandera z włączonym zapamiętywaniem haseł).
"Were you gonna die alone?"
Awatar użytkownika
Mruwek
Redaktor

Dołączenie: 17 Wrz 2006 15:07
Miejscowość: Warszawa

Postprzez maestro@ » 30 Cze 2009 19:21

chcialem zglosic problem jaki napotkalem juz drugi raz; mianowicie, nie moge dodawac od jakiegos czasu zadnych komantarzy, poniewaz nie moge 'kliknac' wyslij, ktory zawsze znajdije sie na dole okna z kometrzem, natomiast u mnie jest on niemal caly schowany(i w zaden sposob okna w ktorym wpisuje komantazre nie moge ''wusunac do gory-nie sadze jednak bym byl zabanowany, choc nigdy nic nie wioadomo), i nie wiem czym to jest spowodowane. Pisalem juz o tym problemie jakis czss temu ale on nadal wystepuje.

z gory dziekuje za pomoc.

P.S. a zeby nie byc goloslownym daje zalacznik-'sie pierunstwo schowalo i nie chce wyjsc:)'
bez tytułu1.JPG
tak to od jakiegos czasu wyglada. A moze to jakas pozostalosc po tym waszym 'wirusie'
bez tytułu1.JPG (100.14 KiB) Obejrzany 673 razy
maestro@
Juvenil

Dołączenie: 30 Cze 2009 18:19

Postprzez Ulesław » 30 Cze 2009 20:34

Żaden ze mnie łebmajster, ale zadam oczywiste pytanie: masz tak samo w każdej przeglądarce, czy tylko w tym IE?

BTW, zawsze możesz nacisnąć prawym klawiszem w "skomentuj" i otworzyć w nowej karcie/nowym oknie. Nie powinno być problemów ze znalezieniem "dodaj" :)
Image
ImageImageImage
Awatar użytkownika
Ulesław
Redaktor

Dołączenie: 16 Wrz 2006 19:46
Miejscowość: Dąbrówka (k/ Bochni)

Postprzez maestro@ » 30 Cze 2009 20:40

tak samo jest zarówno w IE, Mozila FF i Operze, ale dopiero od niedawna; wczesniej bylo wporzadku z dodawaniem komentarzy; dlatego problemu upatruje w wirusie, ktory niedawno sie zadomowil na VCF.pl

-->ULESLAW
co do twojej propozycji z pisaniem komentow w nowym oknie - niby nic trudnego ale za to bardzo nurtujace jest to ze nie moge tego robic w normalny sposob jak poprzednio; ale ostatnio spowrotem mam 'glód' na komentowanie tego zalego zamiszania w klubie wiec moze sie skusze; CO JEDNAK NIE ZMIENIA FAKTU ZE WOLALBYM ZEBY MI KTOS WYTLUMACZYL CZEMU TAK SIE DZIEJE OD JAKIEGOS CZSU :)

Czy ten ban (zapewne za ta gafe z navarro) jest definitywny czy tylko czasowy-bylbym wdzieczny za odpowiedz
maestro@
Juvenil

Dołączenie: 30 Cze 2009 18:19

Postprzez miancio » 06 Lut 2010 21:20

Nie chcę nic mówić Panowie, ale istnieje obecnie coś takiego jak zakaz reklamowania hazardu, a u nas na głównej bWin i Unibet... To jest jakoś logicznie wytłumaczalne?
Image
Awatar użytkownika
miancio
El Crack del Equipo

Dołączenie: 30 Kwi 2007 16:35
Miejscowość: Bartoszyce

Postprzez Dr_Dedoverde » 06 Lut 2010 21:55

Nie wiem w jakich krajach jest zakaz ale z pewnością nie ma w Polsce zakazu reklamy w sieci.
Jest projekt ustawy na ten temat , ale na razie tylko projekt.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/rz ... z-internet

Pozatym jeśli tym reklamom stronka jest na tym poziomie co jest to co za problem ? :cool:
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Dr_Dedoverde
Jugador del Primer Equipo

Dołączenie: 06 Lip 2009 19:56

Postprzez miancio » 09 Lut 2010 21:02

Nie projekt, jeno już jest praktykowana. Organizatorzy turnieju skoków Zakopanem mogą zapłacić 12mln za to, że skoczkowie mieli kamizelki z reklamą bet-at-home. Skoro strona czerpie pieniądze z reklam bukmacherów, to chyba nie chce płacić kary za takie coś?
Image
Awatar użytkownika
miancio
El Crack del Equipo

Postprzez Dr_Dedoverde » 09 Lut 2010 21:52

Pisze ci przecież , że reklama hazardu w sieci nie jest zakazana.
W sieci , internecie. Nawet linka dałem.
Poza tym w ekstraklasie Wisła i Lech mają na koszulkach reklamy bukmacherów i jakoś o tym się nie pisze.
Regulacje prawne dotyczące internetu w Polsce to pustynia.
I jak pisałem , jeżeli stronka jest na innym niż polskim serwerze to nic nie mogą zrobić.
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Dr_Dedoverde

Postprzez miancio » 09 Lut 2010 23:06

Nie wiem czy się nie pisze, ale wiem, że się mówi. Tak, o problemach Wisły i Lecha również.
Image
Awatar użytkownika
miancio
El Crack del Equipo

Postprzez Dr_Dedoverde » 10 Lut 2010 14:14

http://www.sport.pl/pilka/1,70993,75445 ... nstwa.html

Też się pisze.
Ale i tak nie zmienia to faktu , że reklama w sieci to inna sytuacja i wystarczy zmienić serwer.
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Dr_Dedoverde

Postprzez JacekVCF » 16 Maj 2010 17:40

A tak do tematu.
Wchodzę na vcf.pl. Loguję się. Piszę komentarz, a gdy chcę go dodać wyświetla mi się coś takiego:
"Aby móc komentować, musisz być zalogowany!"
A przecież jestem zalogowany. Ostatnio w ogóle nie mogę dodawać komentarzy, bo czy są krótsze, czy dłuższe, zawsze się to gówno pojawia. Nie wiem o co z tym chodzi.
:confused:
Na zawsze tylko z jednym zespołem...AMUNT VALENCIA!
Awatar użytkownika
JacekVCF

Dołączenie: 06 Kwi 2010 15:26

Postprzez Dzidek » 17 Maj 2010 17:45

Jaki masz nick na stronie?
Awatar użytkownika
Dzidek
Redaktor

Dołączenie: 02 Mar 2007 23:57

Powróć do VCF.PL/Forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość